Tamro AB

Infrastrukturspecialist IT

Vill du vara med och göra skillnad och ta vår verksamhet in i framtiden? Får du energi av både utveckling och förvaltning? Se då hit för nu söker vi en analytisk, samarbetsorienterad och initiativtagande Infrastrukturspecialist inom IT.

Om tjänsten
I rollen kommer ditt fokus att vara på att upprätthålla hög driftssäkerhet genom att implementera och underhålla driftssäkra lösningar inklusive backup, restore och disaster recovery.  Du kommer vara en del av IT Operations som hanterar allt från drift, underhåll och utveckling av infrastrukturtjänster bland annat i samarbete med vår koncern IT-funktion inom Phoenix, med säte huvudsakligen i Tyskland. Tillsammans med teamet kommer du att få jobba med spännande projekt både ur ett lokalt, nationellt och europeisk perspektiv.

Du kommer att vara en aktiv del i projekt som bland annat handlar om att designa och sätta upp serverlösningar för både administrativa och produktionsstyrande system samt initiativ kopplat till ständiga förbättringar rörande backup- respektive arkivtjänster. I rollen ingår också att arbeta i projekt/initiativ som förfinar och hanterar vår livscykelhantering av Server/Nätverk samt förstärker vår IT-säkerhet. 

Vem är du?
Du är en analytisk problemlösare med ett proaktivt fokus som nyttjar din erfarenhet med fokus på ständiga förbättringar av tekniska lösningar, rutiner, processer och IT-verktyg. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT och god erfarenhet inom metodisk felsökning och felavhjälpning av server, nätverk, datorer och kringutrustning. För att lyckas i rollen behöver du ha minst 3-4 års erfarenhet inom infrastruktur i en komplex miljö och goda kunskaper inom Windows Server och nätverksadministration. Då kommunikationen sker såväl på svenska som på engelska så behöver du behärska båda språken obehindrat i både tal och skrift. 

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är bra på att bygga långsiktigt hållbara relationer och samarbeten med olika intressenter både inom och utom företaget. Du bidrar med entusiasm och med din nyfikenhet söker du nya perspektiv och lösningar som utmanar våra befintliga arbetssätt och processer

Du har en god förmåga att på ett självständigt sätt prioritera ditt arbete, du tar gärna ett stort eget ansvar och driver ditt arbete framåt.  Du är mån om att nå dina mål genom ett högt engagemang och starkt verksamhetsfokus.

Vad vi erbjuder
Det finns flera spår av möjligheter till utveckling inom vår koncern och du får vara del av ett viktigt företag som verkligen gör skillnad i samhället. Om du dessutom brinner för att identifiera och driva förbättringsarbete kommer du trivas hos oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Ansökan
Om du känner igen dig i beskrivningen och blir nyfiken, tveka då inte att skicka in din ansökan! Du ansöker via vårt rekryteringssystem Easycruit. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi går igenom ansökningar löpande och sista ansökningsdag är den 12 maj, 2024.Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Birgitta Elmäng, IT Operations Manager, birgitta.elmang@tamro.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi tagit beslut om rekryteringskanal för denna tjänst undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela på:

Referensnummer:

085735213

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Sista ansökningsdag:

2024-05-12

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg

Kontaktpersoner:

Birgitta Elmäng

tfn: +46 317677572

Företagets hemsida:

http://www.tamro.se

Adress:

Importgatan 18 42246 HISINGS-BACKA

Kontorsplacering: