Tamro AB

Gruppchef Digital Solutions

Vill du arbeta i ett företag som är marknadsledande och med ett tydligt syfte? Vill du vara en del av Tamros fortsatta resa med att göra skillnad för människors välbefinnande och hälsa? Just nu söker vi en engagerad och driven chef för gruppen Digital Solutions.

Om tjänsten
På Tamros IT-avdelning ansvarar gruppen Digital Solutions för systemutveckling, support och förvaltning av Tamros digitala lösningar som används av läkemedelsbolag och apotek. Gruppen består av 6 utvecklare.

Som chef för Digital Solutions kommer du att ha ansvar för systemutveckling och förvaltning av digitala tjänster där datakvalitet är ett stort fokus. Du kommer att ha nära kontakt med verksamheten och din förståelse för densamma är väldigt viktig. I rollen behöver du säkerställa att leverans och samarbete fungerar bra.

En central del handlar också om att på ett målinriktat sätt leda och utveckla dina medarbetare. Ditt ledarskap präglas av ett öppet och nyfiket förhållningssätt där du uppmuntrar och motiverar dina medarbetare att utveckla nya lösningar och underhålla befintliga. Du kommer även att vara medlem i IT-avdelningens ledningsgrupp. IT-ledningsgruppen har ett gemensamt ansvar för strategisk planering, resurshantering och att säkerställa stabila lösningar och effektiva leveranser.

Vem är du?
Vi söker dig som är en trygg, ansvarsfull och prestigelös ledare som ser dina medarbetares potential och har förmågan att utveckla ditt team. Då rollen kräver många olika kontaktytor behöver du vara bra på att skapa förtroendefulla relationer och goda samarbeten. Du har en god förmåga att på ett självständigt sätt prioritera ditt arbete, tar gärna ett stort eget ansvar och driver ditt och dina medarbetares arbete framåt. 

Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom IT eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser att du har minst ett par års ledarerfarenhet och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom utvecklingsområdet. Då kommunikationen i arbetet sker såväl på svenska som på engelska så behöver du behärska båda språken obehindrat i både tal och skrift. 

Vi erbjuder dig
En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag!  Det finns flera möjligheter till utveckling inom vår koncern och du blir en del av ett viktigt företag som verkligen gör skillnad i samhället.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Ansökan
Om du känner igen dig i beskrivningen och blir nyfiken, tveka då inte att skicka in din ansökan! Du ansöker via vårt rekryteringssystem Easycruit. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi går igenom ansökningar löpande och sista ansökningsdag är den 17 maj, 2024. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Daniel Siverbo, IT Director, daniel.siverbo@tamro.com

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Då vi tagit beslut om rekryteringskanal för denna tjänst undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela på:

Referensnummer:

631965680

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Sista ansökningsdag:

2024-05-17

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg

Kontaktpersoner:

Daniel Siverbo

Adress:

Importgatan 18 42246 HISINGS BACKA

Kontorsplacering: