Tamro AB Försäljning

Head of Services Läkemedelsindustri

Vill du vara med och göra skillnad och ta vår verksamhet in i framtiden? Vi söker nu en Head of Services för läkemedelsindustrin.

Om tjänsten
Som en del av vår försäljningsavdelning bidrar du med att hållbart och långsiktigt utveckla våra affärer och tjänster mot läkemedelsindustrin. Rollen som Head of Services innebär stort eget ansvar där du förväntas ha en både en strategisk och en mer taktisk/operativ roll. Du identifierar nya tjänster, hjälper till att sälja in dem och säkerställer en bra implementering. Samtidigt ser du till att de befintliga tjänsterna når uppsatta mål för lönsamhet och kvalitet.

Tamros kärnaffär är att vara logistikpartner till läkemedelsindustrin och vi har en klar ambition att bredda våra tjänsteerbjudanden inom flera områden.

Ditt arbete innebär att du även driver strategiska initiativ som är kopplade till våra kunder och tjänster. Du samverkar både internt och externt och säkerställer att alla intressenter förstår sina delar och att våra processer fungerar smärtfritt. Du bygger både relationer och affärer och är med i ledningen för affärsområde Läkemedelsindustri.

Vi söker dig som har

  • Energi och passion att skapa värde för våra kunder och Tamro.
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom logistik och/eller ekonomi.
  • Gedigen kommersiell erfarenhet från logistikrelaterad verksamhet, gärna inom läkemedelsbranschen.
  • God erfarenhet att utveckla och marknadsföra lönsamma tjänster.
  • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vem är du?
Du brinner för att utveckla tjänster och tillsammans med dina kollegor göra nya och lönsamma affärer. Du gillar enkelhet, har ett naturligt driv och mod att ta initiativ till förändringar där du ser att det skulle gynna affären. För att nå framgång i denna roll behöver du kunna lyfta blicken, se helheten och snabbt kunna ta till dig ny kunskap och information och utifrån det prioritera det som genererar nya affärer och intäkter. Du är strategisk och kommersiell och trivs med att bygga starka relationer, goda samarbeten och inspirera andra i din närhet.

Vi erbjuder
En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag!  Det finns flera möjligheter till utveckling inom vår koncern och du blir en del av ett viktigt företag som verkligen gör skillnad i samhället. Om du dessutom brinner för att identifiera och driva förbättringsarbete kommer du trivas hos oss!

 Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Ansökan
Om du känner igen dig i beskrivningen och blir nyfiken, tveka då inte att skicka in din ansökan! Du ansöker via vårt rekryteringssystem Easycruit. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi går igenom ansökningar löpande och sista ansökningsdag är den 17 maj, 2024.  Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Peter Liljenberg, affärsområdeschef läkemedelsindustri, 0730–948230, peter.liljenberg@tamro.com

 Varmt välkommen med din ansökan!


Då vi tagit beslut om rekryteringskanal för denna tjänst undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela på:

Referensnummer:

813571582

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Sista ansökningsdag:

2024-05-17

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg

Kontaktpersoner:

Peter Liljenberg

tfn: +46 730948230

Företagets hemsida:

http://www.tamro.se

Adress:

Importgatan 18-20 42246 HISINGS-BACKA

Kontorsplacering: